Nokia smartphone kopen

geplaatst in: Nieuws | 0

Is de tijd gekomen voor een andere mobiele telefoon? Dan mag je eindelijk weer op zoek. Weet je al welk toestel je wilt of nog niet? Elk jaar komen er meer dan 50 mobiele telefoons uit in Nederland alleen. De keuze is enorm groot. Naast de keuze van de mobiele telefoon is er ook nog de keuze tussen een prepaid simkaart en een mobiel abonnement. Dit maakt de keuze nog groter. Een Nokia smartphone is nog maar beperkt verkrijgbaar. De nieuwe Lumia modellen worden door Microsoft geproduceerd. Om je hierbij te helpen een korte uitleg van de mogelijkheden:


Los Nokia toestel kopen
Een los toestel van Nokia wordt gekocht zonder simkaart en zonder abonnement. Je ontvangt alleen de telefoon en verder niets. Een mobiele telefoon kopen kost je minder wanneer deze bij een mobiele abonnement gekocht wordt. Als er niet een mobiel abonnement besteld wordt is de prijs van de mobiele telefoon hoger. Dit is ook het geval als je een los toestel koopt. De volledige prijs moet betaald worden voor het toestel. Een voordeel van een los toestel is dat er geen simlock op het toestel zit.
Nokia toestel met abonnement
Als je het geld niet hebt voor een los toestel dan is er nog altijd het Nokia toestel met abonnement. Je ontvangt een korting op de telefoon bij een abonnement. Het is zelfs mogelijk dat de telefoon gratis aangeboden wordt. Dit betekent wel dat de maandprijs van het abonnement hoger is. Iedere maand betaal je dan een gedeelte voor de telefoon. Dit geeft de provider de mogelijkheid om de telefoonkosten te dekken.
Tweedehands mobiel kopen
Een tweedehands mobiel kopen wordt steeds populairder. Het pluspunt van een tweedehands mobiele telefoon is dat het minder kost. Dit scheelt veel als je op een budget zit. Door de razendsnelle technologische ontwikkelingen in de afgelopen jaren worden mobiele telefoons zoals oudere Nokia smartphones snel minder waard. De toestelprijs neemt iedere maand af waardoor een Nokia telefoon na een jaar al veel goedkoper is.

 

 

Laat een reactie achter