iPhone 7 kopen

geplaatst in: Geen categorie | 0

De iPhone 7 is een fantastisch nieuw exemplaar van iPhone waarbij het geheugen en de mogelijkheden nog beter en mooier zijn dan zijn voorganger. Zo is dit toestel bijvoorbeeld veel sneller, is de grafische chip nog beter en is de camera ook beter, met een dubbele lens. De homeknop wordt vervangen door een touchscreen waardoor je alleen hoeft te identificeren met een vingerafdruk. De iPhone 7 komt eind van dit jaar op de markt. Vanaf september 2016 kan de nieuwe iPhone 7 worden besteld. Je kunt de iPhone 7 kopen en een abonnement afsluiten bij verschillende providers.

iPhone 7 uitvoeringen

De iPhone 7 zal in verschillende uitvoeringen komen. Het toestel is verkrijgbaar in drie geheugens te weten 32GB, 128GB en 256GB. De vormgeving is zeer mooi en de kleuren zijn fantastisch. De telefoon is verkrijgbaar in de nieuwste trendy kleuren. Deze kleuren zijn Jet Black, Rose Gold, Black, Silver, Gold.

 

Airpods

Een opvallende verandering is dat Apple vanaf de iPhone 7 plotseling geen ingang meer heeft geplaatst voor de oordopjes, de welbekende Earpods. In plaats daarvan is nu een extra speaker toegevoegd wat stereo geluid geeft. De muziek dient nu beluisterd te worden via de nieuwe Airpods. Draadloze oordopjes welke met bluetooth verbinding maken. Geluid in superieure kwaliteit, maar niet iedereen is te spreken over het design. Even wennen waarschijnlijk. De Airpods hebben na even te moeten wachten nu eindelijk hun intrede gedaan in de Nederlandse winkels en zijn voor 179 euro beschikbaar.

 

iPhone7abonnement.nl

Er zijn verschillende abonnementen. Zo is er het iPhone 7 32GB abonnement, het iPhone 7 128GB abonnement, het iPhone 7 256GB abonnement en het iPhone 7 Plus abonnement. Alle abonnementen voor de iPhone 7 kun je vinden op het internet. Hier kun je de verschillende abonnementen voor de iPhone 7 vergelijken met elkaar. Je ziet welke de goedkoopste zijn en welke aanbiedingen er op dat moment zijn. De sites zijn zeer gebruiksvriendelijk. Zo kun je meteen de top 10 zien van de abonnementen en ook kun je heel gemakkelijk de verschillende aanbiedingen van de iPhone 7 abonnementen vergelijken.

Laat een reactie achter