Goedkope Nokia 230 in Nederland te koop

geplaatst in: Nieuws | 0

De budgetvriendelijke Nokia 230 is sinds afgelopen week te koop in Nederland. De mobiele telefoon is op dit moment te bestellen bij diverse webwinkels. De Nokia 230 is geen smartphone maar een feature telefoon. Dit is een telefoon zoals we deze kenden in de tijd voordat smartphones geïntroduceerd werden. Het is een klassieke Nokia telefoon met toch veel functies voor een feature telefoon. Het voordeel van een feature telefoon is dat het enorm goedkoop is in vergelijking met smartphones. Dit maakt het uitermate geschikt om gebruikt te worden als prepaid toestel. Het toestel is voor maar 69 euro verkrijgbaar.

Wat kun je met de Nokia 230?

Met de Nokia 230 kan weliswaar niet hetzelfde gedaan worden als met een smartphone maar toch kun je er aardig veel mee doen. Je kunt ermee bellen, sms’en, foto’s maken maar je kunt ook Twitter en Facebook gebruiken. Voor veel mensen is niet meer nodig dan deze functionaliteiten. Met de Opera Mini browser kun je er ook mee internetten. Hiernaast beschikt het toestel over een hoofdcamera en frontcamera en een ingebouwde mp3-speler.

Nokia 230 specificaties

  • 2,8 inch display met 240×320 pixels resolutie
  • 2 megapixel camera’s met flitser
  • microSD
  • Lange stand-by tijd

 

Microsoft
Nokia is al een tijdje in het bezit van Microsoft maar dit betekent niet dat er niets meer verwacht wordt van Nokia. Eerder meldde Nokia al dat het mogelijk zelf weer smartphones op de markt gaat brengen in 2016. Vooralsnog worden de meeste Nokia smartphones onder de naam van Microsoft verkocht. Een voorbeeld hiervan zijn de Lumia smartphones. Mocht je echter geen smartphone willen dan kun je nog steeds bij Nokia terecht zoals we kunnen zien aan de Nokia 230.

Laat een reactie achter